Podcasts

Tänkte tipsa lite om vilka podcaster jag lyssnar på. Podcaster är perfekta medan att lyssna på medan man promenerar, städar eller bara vilar på soffan. Jag prenumererar på ganska många podcasts men lyssnar inte aktivt på alla i listan. Följande poddar lyssnar jag däremot på varje vecka:

Magnus & Peppes podcast
Magnus Silvenius Öhman och Peppe Öhman behandlar aktuella ämnen ur ett journalistiskt och feministiskt perspektiv. Tycker om dynamiken i poden, de är inte rädda att ifrågasätta varandra eller argumentera.

Framgångspodden
Alexander “Pärlan” Pärleros driver Framgångspodden, där framgångsrika svenskar blir intervjuade och får berätta om sina framgångstips. Gillar speciellt att höra om vilka utmaningar framgångsrika människor tagit sig igenom, och hurdan attityd de har gentemot livet.

Lillelördag
Ann Söderlund & Anitha Schulman har en intressant podcast där de reflekterar över karriär, familjeliv, relationer. Ofta innehåller podcasten skarpa analyser och humor, gillas starkt!

Fredagspodden
Hannah Widell och Amanda Schulman driver Fredagspodden, som utkommer på fredagar. Hannah och Amanda är systrar och driver Perfect Day Media ihop. Podcasten behandlar känslor och relationer, och även tunga ämnen avslutas med en positiv ton.Den Friska Wargen
Viktor Frisk och Ida Warg har podcasten tillsammans. Dynamiken funkar också här väldigt bra, och varje vecka har de ett nytt tema som behandlas. Både Ida och Viktor är väldigt positiva och ambitiösa, vilket jag gillar.

Therese & Zeta
Therese Lindgren har egen Youtubekanal där hon talar om mental hälsa, veganism och smink. Hon driver podcasten tillsammans med sin vännina. Podcasten är rätt ny så det finns inte så många avsnitt än, men tjejerna pratar rätt öppet om t.ex. känslor och relationer.

Du hittar poddarna t.ex. genom en podcastapp i telefonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *